Дали вашиот веб сајт има лоши перформанси? Слабо сте ранкирани на Google? Book your audit now

Добијте бесплатна ревизија на перформансите на вашата веб-страница..

Аплицирај сега!

Бавните веб-страници се погубни за конверзиите!

Нашата ревизија на перформансите ги идентификува можностите за трансформирање на брзината и перформансите на вашата веб-страница.

Ќе подготвиме извештај со нашите наоди, со критички и советодавни чекори што може да се преземат.

Некои од наодите може да бидат многу лесни за решавање, а најверојатно се и прашањасо коишто интерно се справувате.

Други, сепак, може да имаат техничка природа и да ви бидат потребни експертски вештини за да се справите – ние можеме да помогнеме со тоа, но што и да користите зависи од вас.

Подобрете ги перформансите и поттикнете повеќе конверзии.

Особено препорачуваме ревизии на перформансите ако се соочувате со овие предизвици на вашата веб-страница:

  • Времето на вчитување на страниците негативно влијае на конверзијата на страницата и на приходите преку Интернет.
  • Перформансите на страницата негативно влијаат на искуството на клиентите.
  • Вашата веб-страница постојано паѓа поради сообраќајот.

Нашиот пристап кон ревизии на перформансите на веб-страницата.

Нашите детални ревизии на перформансите ги идентификуваат и даваат приоритет на можностите за трансформирање на брзината и перформансите на вашата веб-страница.

Ќе го приоритизираме застојот на front-end, back-end и промени во инфраструктурата на серверот за да ја подобриме брзината преку допаѓања како поправен код, конфигурација на апликации, промени во дизајнот, оптимизација на сликата, управување со екстензии и многу повеќе.

Зошто MetaPixels?

Ние сме експерти за WordPress и веб девелопмент, со долгогодишно искуство во работа со веб-страници со високи перформанси.

Ставаме фокус и приоритет на брзи поправки со голем импакт за да добиете брзи и значајни резултати.

Имаме силно досие за поддршка на бизнисите да постигнат мерлив раст во конверзијата, приходите и искуството на клиентите.

Пратете ни ја вашата веб-страница на WordPress и/или веб-апликација и нашите експерти за перформанси ќе ги откријат проблемите и ќе предложат решенија за само 1 работен ден или помалку.