Дали вашиот веб сајт има лоши перформанси? Слабо сте ранкирани на Google? Book your audit now

Сѐ за MetaPixels.

Агенцијата, тимот & нашата мисија.

Ние сме дигитална агенција, посветена на обезбедување на услуги за брендирање, веб дизајн, веб девелопмент (семрежна разбработка) и маркетинг услуги.

Ние сме квалификуван тим којшто им помага на бизнисите да напредуваат. Располагаме со диверзитетна експертиза и се справуваме со проекти од секаква големина.

Нашата цел е да изградиме односи со клиентите, да го разбереме вашиот бизнис и да го прилагодиме брендирањето, веб-страниците, оптимизацијата и маркетинг кампањите на вашите потреби.

MetaPixels image displaying mockups of webpages

Ние сме малку деликатни за тоа како се работи.

Од раните денови на кариерата на Мерв, тој отсекогаш бил опседнат со обидот да го најде најдобриот пристап кон сè што нуди тој и тимот. Ова, заедно со неговиот став „прв клиентот“ во водењето бизнис, се клучните продажни елементи на MetaPixels.

Посветен тим.

Нашиот тим е составен од искусни професионалци со страст за својата работа. Посветени сме на нашите клиенти да им обезбедиме највисоко ниво на услуга и поддршка.

Мерв

Раководител на маркетинг

Мерв е маркетинг консултант. Со повеќе од 20 години искуство во маркетинг инеговиот голем фокус на оптимизација и стекнатата диплома по компјутерски науки, тој има огромно искуство во асистенција на бизнисите со цел тие да го зголемат своето онлајн присуство.

Дарко

Раководител за развој

Дарко е девелопер за PHP/Laravel/WordPress со повеќе од една деценија искуство во развивање на веб-апликации. Тој работи со страст и создава висококвалитетни апликации, user-friendly кои ги задоволуваат потребите на неговите клиенти.

Миле

Раководител на Креативен сектор

Миле е искусен графички дизајнер со огромно искуство во брендирање, илустрација и дизајнирање за веб и печатени изданија. Тој со пасија создава визуелно привлечни и ефективни дизајни кои им помагаат на клиентите да ги постигнат своите деловни цели.

Павел

Раководител на социјалните медиуми

Павел е експерт за социјални медиуми со основни вештини за управување и развој на сметки на социјалните медиуми. Тој е страстен да им помага на бизнисите да се поврзат со нивната целна публика и да градат односи преку органски и платени кампањи за социјални медиуми.

Феј

Соработник за содржина

Феј е писателка и уредник на содржини со повеќе од 5 години искуство во креирање привлечна и информативна содржина за веб и печатени изданија. Нејзина пасија е да им помага на бизнисите да ги споделат своите приказни и да се поврзат со нивната целна публика преку маркетинг на содржина.

Мејзи

Продажба и Lead Generation

Мејзи е специјалист за продажба и Lead Generation. Таа сака да ги води и склучува зделките! Но, немојте да се плашите од неа, бидејќи таа не е напорна, таа само сака да работи со компании за кои знае дека ќе имаат корист од дигиталните услуги што ги нудиме.

Џејк

Дизајнер и илустратор

Џејк е графички дизајнер со око за прецизност. Тој има повеќе од една деценија искуство во брендирање, илустрација и дизајнирање за веб и печатени изданија. Негова пасија е креирање на визуелно привлечни дизајни. Тој е експерт за Adobe Photoshop и Illustrator.

Васко

Веб девелопер

Васко е веб-девелопер на PHP/Laravel. Негова страст е развивање на веб-апликации кои се и user-friendly и ефикасни. Тој развива веб-апликации кои им помагаат на компаниите со сите видови деловни задачи.

Горан

Брендирање и дизајн

Горан обожава брендирање. Јас всушност мислам дека тој дише кодови на Пантоне наместо кислород. Тој сака да создава уникатни и незаборавни брендови. Тој ја користи вештачката интелигенција за да ги истражи нејзините способности за генерирање и манипулација на слики.

MetaPixels team including Darko (web dev), Merv (digital marketing), Mile (web design), Pavel (social media), Goran (branding) and Vasko (web dev).

Ние сме тука, подготвени да ви помогнеме да го развиете вашиот бизнис.

Заинтересирани сте да се соработувате со нас за да видите што можеме да направиме за вашиот бизнис?

Без разлика дали станува збор за помош со вашата веб-страна, бренд, социјални мрежи или подобро разбирање на вашите податоци, уверени сме дека ќе има начини на кои можеме да го подобриме вашиот бизнис.

Контактирај не

Ние работиме со организации водени од резултати каде што дигиталното искуство е особено значајно..

Зошто да нѐ изберете нас?

Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите дигитални и дизајнерски услуги, ве молиме контактирајте нѐ денес. Со задоволство би разговарале за вашите потреби и како можеме да ви помогнеме да ги постигнете вашите цели.

  • Пријателска услуга
  • Посветен тим
  • Цени кои одговараат на вашиот буџет
  • Широк спектар на услуги
  • Вие ја имате целосната контрола