Дали вашиот веб сајт има лоши перформанси? Слабо сте ранкирани на Google? Book your audit now

Нашиот широк опсег на дигитални услуги.

Дигитални end-to-end решенија за технологија, дизајн и маркетинг.

Web DevelopmentIcon for web-development

Web Development.

Веб страни и веб апликации – Направени добро.

Ние креираме и одржуваме безбедни веб страни и веб апликации кои се создадени за да ги задоволат вашите потреби. Без разлика дали се работи за корпоративна веб страна, често изработена во WordPress, или целосно приспособена деловна апликација, ние стоиме на располагање.

 • Custom веб апликации
 • Веб девелопмент во Laravel
 • WordPress плагин девелопмент
 • WordPress тема девелопмент
 • Wix & Squarespace поддршка
 • Microsite & email темплејти

Контактирај не

Web DesignIcon for web-design

Web Design.

Веб дизајн со кој ќе блескате.

Вашата веб-страна е вашата шанса да создадете вистински впечаток. Не се задоволувајте со бледи или трик решенија . Дизајнираме неверојатни веб страни фокусирани на бренд што ќе ви помогнат да се издвоите од конкуренцијата и да го зголемите кредибилитетот на вашиот бренд.

 • Mobile-first веб дизајн
 • Дизајн на мобилен, таблет, лаптоп и десктоп
 • Дизајн целосно фокусиран на брендот
 • Wireframes и интерактивен прототип
 • Дизајн воден од увид и корисничко искуство

Спремни да започнете?

Branding & DesignIcon for branding-design

Branding & Design.

Брендирање и дизајн што прави разлика.

Интелигентното брендирање и прекрасниот дизајн ќе направат вашата компанија да биде забележана и добро запомнета. Наша пасија е креирање на вистински идентитет за вас за да имате најголемо влијание. Од развој на концептот на лого до целосна дисеминација на брендот, ќе работиме заеднички за да го постигнеме на место.

 • Креирање на идентитети на брендови
 • Целосно брендирање/ребрендирање и дизајн
 • Лајт брендирање и освежување на дизајнот
 • Дизајн на маркетинг материјали; е-пошта, пошта, социјални средства итн.
 • Дизајн за печатење и пакување

Поврзи се со нашиот креативен тим

Search Engine OptimisationIcon for search-engine-optimisation

Search Engine Optimisation.

Искачете се на врвот со ефективна оптимизација (SEO).

За вашиот бизнис да напредува, вашата веб-страна треба да се гледа и посетува. Ние ја олеснуваме оптималната видливост на вашата веб-страна, со тоа што ќе останеме во тек со најновите трендови и најдобри практики во SEO. Алоцираме широк спектар на техники за оптимизација на вашата веб-страна и сите поврзани содржини на лице место и надвор од локацијата.

 • Подобрување на откривањето на страната за индексирање и рангирање на ботови за пребарување
 • Поддршка со добро напишана, информативна и релевантна содржина
 • Примена на стручно знаење за клучни зборови користејќи ефективни алатки и техники
 • Стекнување висококвалитетни линкови за подобрување на кредибилитетот
 • Подобрување на локалната оптимизација: локализирани клучни зборови, локални услуги на пребарувачот итн.
 • Примена на техничка оптимизација: брзина на веб-страни, време на вчитување, погодност за мобилни телефони, итн.

Подобри го својот Google резултат

Paid Search Advertising & ManagementIcon for paid-search-advertising-management

Paid Search Advertising & Management.

Привлечи посетеност со Bing & Google Ads.

Сакате да го максимизирате вашиот ROI? Сакате да го однесете вашиот PPC на следното ниво? Не сте сигурни што значат ROI или PPC? Ќе ве советуваме и ќе ве поддржуваме со платеното рекламирање за пребарување како вредна алатка за развој на вашиот бизнис.

 • Поддршка со клучни зборови за да одредите каде се појавуваат вашите реклами на страниците со резултати од пребарувачот (SERPs)
 • Пишување јасна, концизна и убедлива реклама
 • Упатство за месечни буџети за рекламирање со плаќање по клик (PPC).
 • Следење на резултатите од платеното рекламирање за пребарување за да го максимизирате враќањето на инвестицијата (ROI)

Подобри ги своите платени реклами

Social Media Marketing & ManagementIcon for social-media-marketing-management

Social Media Marketing & Management.

Растете преку социјалните медиуми.

Зајакнете го вашиот бизнис и изградете односи со вашите клиенти преку паметен маркетинг на социјалните медиуми. Ќе работиме со вас за да планираме, креираме и објавуваме содржина којашто совршено одговара на вашата целна публика.

 • Развивање на краткорочни, среднорочни и долгорочни SMM стратегии
 • Креирање и споделување привлечна, визуелно привлечна, информативна содржина
 • Ангажирање на следбениците за да се изгради релација на доверба
 • Водење платени реклами на социјалните медиуми за да се допре до пошироката публика
 • Користење на аналитика на социјалните медиуми за подобрување на вашата стратегија и кампањи за социјалните медиуми со текот на времето

Подобри ја својата стратегија

Content Marketing & ManagementIcon for content-marketing-management

Content Marketing & Management.

Широко достапни столбови за квалитетна содржина.

Нашите услуги за маркетинг и менаџмент со содржини вклучуваат развој, пишување, уредување, промовирање и следење на прилагодени (и погодни за пребарувачите) содржини за зголемување на приходите на вашата компанија.

 • Промотивна и едукативна содржина: објави на блогови, статии и white papers
 • Содржина на социјалните мрежи: carousels, инфографици, видеа итн.
 • Содржина со намера: истражување, поддршка, совети и креација
 • Следење на трендовите на перформансите на содржината
 • Соодветна употреба на ВИ (AI) за планирање и истражување
 • Разговор во живо (live chat)

Подобри ја и прошири ја својата содржина

Data Analysis & ReportingIcon for data-analysis-reporting

Data Analysis & Reporting.

Користење на резултатите за да добиете резултати.

Нашата темелна анализа и редовно известување за низа податоци ви овозможуваат да донесувате информирани одлуки за идните напори за маркетинг и развој. Ги користиме најдобрите алатки за работата, во зависност од конкретниот сет на податоци и прашањата на кои треба да се одговори.

 • Собирање, чистење и анализа на податоци
 • Идентификување трендови и модели
 • Користење на наодите за донесување одлуки, идентификување нови можности и решавање проблеми
 • Следење на напредокот со текот на времето и мерење на ефективноста на маркетинг кампањите, лансирањето производи и други иницијативи
 • Презентирање на резултатите од анализата на податоците за да биде лесно да се разбере и да се дејствува

Пристапи до нашите услуги

Digital Auditing ServicesIcon for digital-auditing-services

Digital Auditing Services.

Дигитална ревизија за да разберете каде се наоѓате.

Дигитална ревизија за да разберете каде се наоѓате.

Дигиталната ревизија е вредна инвестиција. Ќе ви помогнеме да го развиете вашиот бизнис со зафаќање податоци и нудење вредни сознанија, како што се стапки на конверзија, оптимизација и корисничко искуство на вашата страна и резултати од маркетинг.

Нашите ревизорски услуги вклучуваат:

 • Веб-страна: дизајн, содржина, функционалност и перформанс
 • Социјални Медиуми
 • Кампањи за е-пошта: отворени стапки, стапки на кликнување, стапки на конверзија итн.
 • Платено рекламирање: социјални медиуми и пребарувачи
 • Search engine optimisation (SEO)

Контактирај не

Hosting & MaintenanceIcon for hosting-maintenance

Hosting & Maintenance.

Вашата веб страна – хостирана, одржувана, подобрена.

Искористете ги придобивките од постојаната поддршка – ние ќе се грижиме за вашата страна, ќе спроведеме ажурирања и проактивно ќе правиме подобрувања. Технологијата не престанува да напредува, а под наш надзор и вашата страница ќе го следи овој напредок.

 • Ажурирања на содржината: планирани и по потреба
 • Брзо откриени и поправени грешки
 • Редовни безбедносни ажурирања и ажурирања
 • Следење на сообраќајот на веб страните и детекција на грешки
 • Редовни бекап за да се спречи губење на податоци
 • On-site SEO checks

Погрижи се за својот вебсајт

MetaPixels team including Darko (web dev), Merv (digital marketing), Mile (web design), Pavel (social media), Goran (branding) and Vasko (web dev).

Ние сме тука, подготвени да ви помогнеме да го развиете вашиот бизнис.

Проекти.

MetaPixels client website mockup JA Brooks JA Brooks

Ребрендирање и нова веб-страница, хостирана и одржувана, за да ја однесе JA Brooks на следното ниво на раст и развој во компетитивната индустрија.

MetaPixels client website mockup Home Statements Home Statements

Брендирање, маркетинг оптимизација за пребарување и услуги за веб-страницата, дизајн, лансирање и раст на возбудливата компанија Home Statements.

MetaPixels client website mockup CyberOne CyberOne

Ребрендирање, рекламирање на веб страница и социјални медиуми за сајбер безбедност на оваа компанија, менување на нејзиниот поранешен идентитет во CyberOne.